piatok 21. januára 2022

Spotrebovanci / december 2021

Zatiaľ čo v poslednom out news článku som aj sama seba odrovnala množstvom spotrebovanej kozmetiky, ten aktuálny so spotrebovancami už bude o poznanie umiernenejší. Ja som z toho dosť happy, pretože sa takto môžem oveľa viac rozkecať a nebudem nútená odbiť produkty dvoma vetami. Takže sa pekne usaďte s notebookmi alebo mobilmi na kolenách, nalejte si čo uznáte za vhodné, ha ha a ideme na to!

Spotrebovana kozmetika recenzie

Aj v roku 2022 ostanem verná tradíciám a najskôr vám nalinkujem stálice. LARENS BioPeptide Serum Spray, LARENS Intensive GLA Serum, AVON ružová pleťová voda, BOROTALCO Pure deodorant, NIVEA odličovač na oči. Ak vás niečo z týchto produktov zaujíma, len si kliknite na linky a dajte na frak svojej zvedavosti, ja za ne kladiem paprču do ohňa.

No a teraz sa už môžeme rozkecať.

Saveonbeautyblog Out News december 2021

BLISTEX MedPlus balzam na pery

Pamätáte si na jeden z mojich najmilovanejších balzamov na pery ever? Ak nie, pripomeňte si ho v tomto článku a toto je to isté, len v tyčinke! Praktickejšie to isté :). Bezvýhradne ho zbožňujem kvôli jeho účinku, konzistencii a tiež mentolovej vôni, jemne pančnutej vanilkou. Toto je doslova ochranná a hojivá bomba a len čo trochu pretriedim zásoby, určite kupujem opäť.

 

LARENS Rich Cream krém na ruky a chodidlá

Krém s 10% obsahom urey, ktorá v tejto koncentrácii mne nie tak úplne sedí! Respektíve, nesedí mi na každodenné používanie niekoľkokrát za deň.

Ak uprednostňujete práve toto, že ruky namažete raz denne a máte nielen svätý pokoj, ale aj hydratované ruky, tak hurá do jeho kúpy, pravdepodobne budete z neho nadšené! Ja ale akosi furt uprednostňujem krémy na ruky menej prepracované a ktorými si budem môcť mazať ruky kedykoľvek si zmyslím :).

 

THE BODY SHOP Vanilla Marshmallow krém na ruky

Ďalší krém na ruky, ktorý by som si už nekúpila. Okrem toho, že to s presladením toho odéru už trochu výrobca prehnal, bol takej tej mojej nie príliš obľúbenej konzistencie, ktorá ruky len osviežila a po 10 minútach ste si nepamätali, či ste ruky mazali alebo nie. No a keďže som túto vecičku dostala do daru, idem sa pokúsiť vysporiadať s faktom, že som nevďačná mrcha...

 

AVON Encanto Alluring krém na ruky

Tak toto je asi jediný krém na ruky z dnešného článku, ktorý by som si pokojne v nejakom výpredaji kúpila! :) Mal veľmi dobrú konzistenciu ako väčšina krémov tejto značky a príjemnú, aj keď dosť intenzívnu púdrovú retro vôňu. Určite to nie je pre mňa nejaký zásadný must-have, ale rozhodne ani žiaden fail! V dobrej akcii... kedykoľvek.

Spotrebovana kozmetika december 2021 recenzie

AVON Oxypure Hydrate & Protect Serum Booster

Nemusím hovoriť, že pravidelné používanie na ksicht by som asi neriskovala, ha ha. Neberte to v zlom /ani značka, ktorá mi tento produkt poslala na otestovanie/, moja pleť je príliš citlivá a príliš zhýčkaná. Krémové sérum som používala na dekolt, s ktorým síce neurobilo nič zásadné, ale ani mu neuškodilo. Takže vlastne nefrflem. Ten dekolt bol aspoň hydratovaný a za tú cenu...

 

EBELIN odlakovač

S vôňou aloe, pokiaľ ma oči neklamú :D. Úprimne, netuším, čo na privátnych déemkovských odlakovačoch toľko žien vidí! Ako iste, odlakovať nechty sa s tým dajú, o to pokoj! Ale ak vyskúšate Porsche, už sa neuspokojíte s Fiatom, že... Skrátka, až tak dobre to tie nechty neodlakúva...

 

SANCTUARY SPA hydratačný telový sprej

To je tá vec v ničnehovoriacej nádobke s rozprašovačom – mám pocit, že sa mi nálepka začala odlepovať, tak som neodolala, ha ha.

Tak  k tomuto mám už zopár zásadných /a poriadne rýpavých/ pripomienok.

Produkt ako taký vôbec nebol zlý. Pekne, hrejivo voňal a jeho účinok, ak ste ho používali na vlhkú pokožku ako klasický telový olej, bol dobrý.

Že telové oleje už moc nevyhľadávam, to je môj problém.

Horšie hodnotím iný fakt.

Ak niečo nazvem hydratačný telový sprej, asi skôr budem od toho očakávať, že sa tým výdatne pošpliecham a to je asi tak všetko. No a teraz si predstavte, že by ste sa takto výdatne pošpliechali olejom... Dôsledky sú vám asi jasné a garantujem, že žiadna z nás nechce mať v kúpeľni zakydané steny alebo sa prizabiť na naolejovanej dlažbe!

Schválne, ak niektorá chce, prihláste sa v komentároch. Ha ha.

Skrátka, marketing okolo tejto vecičky, či ako to nazvať, absolútne nezvládnutý. A že je to fuckt veľká škoda...

 

A to by sme mali všetko :). Ak máte skúsenosti s niektorým z dnes spomenutých patladielok, určite dajte vedieť ;).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...