utorok 28. júna 2022

Spotrebovanci / máj 2022

Várka spotrebovancov za minulý mesiac prichádza tentokrát trochu neskôr a chvíľu som dokonca uvažovala, že ju nechám až na mesiac ďalší! Ja ale nerada fungujem na dlh, poznáte ma... ;)

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Na úvod ako vždy začneme nalinkovaním stálic: ORIFLAME riasenka, CATRICE korektor, SALLY HANSEN odlakovač, CIEN gél na holenie, DOVEsprcháč, NUXE očný krém, BIODERMA Atoderm Nutritive krém, NIVEA micelárka.

No a teraz už môžeme viac do hĺbky :).

saveonbeautyblog out news maj 2022
 

DOVE Essential Care krém na ruky

Príjemný, vyživujúci krémik na ruky v mojom obľúbenom odéri, viac nemám čo dodať. Určite vyskúšajte, ak milujete telové mlieko v tejto verzii tak, ako ja! Recenzia naň tu.

 

KNEIPP balzam na pery

Výborný, pomerne hutný balzam na pery, ktorý aj hydratuje dobre, aj chráni. Krásne vonia, má maximálne vzhľadný a kvalitný obal, prírodné zloženie... skrátka všetko dobre ohľadom tejto vecičky a určite mrknite na recenziu.

 

EMMA HARDIE Moringa Cleansing Balm

Údajne sú len dva typy žien, ktoré tento čistiaci balzam vyskúšali – tie, čo ho milujú a tie ktorým smrdí, ha ha. No tak mne, prosímpekne, vonia maximálne a o jeho čistiacich schopnostiach, konzistencii a zložení samotnom nehovoriac! Určite kuknite recenziu a áno, jeho jediným mínusom je megacena - na druhú stranu, veľké balenie vydrží rovnako mega dlho a tá investícia vás až tak bolieť nebude. Ja viem, že sa k nemu ešte vrátim...

saveonbeautyblog out news maj 2022

AVÈNE Cold Cream

Za mňa príjemné prekvapko minulého roka – žiaden krém typu cold cream som ešte neskúšala a moje predstavy boli všelijaké... Toto pleť vyživilo, chránilo a vôbec to nebolo také monštrózne mastné, ako som čakala, takže som celú zimu chrochtala blahom :).

A ešte to aj jemne voňalo...

 

LARENS Golden Oil pleťový olej

Smutný príbeh nespotrebovaného produktu, ktorému skončila záruka a keďže ide o typ produktu, o aký ide, tak z neho bolo spotrebované maximálne minimum.

Off course, pri tých množstvách účinky hodnotiť jednoducho nedokážem, ale naozaj to zanechalo na pleti pekný odtieň, imitujúci prirodzené opálenie, takže opäť raz som výdatne používala pod prilbu. Detaily nájdete v recenzii a na fotke chýba. Dôvod? Neriešte :).

saveonbeauty dennik beautyblogerky

LARENS BB Cream

Ďalší smutný príbeh produktu, ktorý som nestihla spotrebovať ani pol roka po záruke. Dôvodom boli moje monštrózne zásoby mejkapov. A popravde, prdí ma to moc. Toto bébéčko bolo úžasné, recenzia tu. Zanechávalo pleť prirodzene zjednotenú a takú šťavnatú. Za mňa úžasný produkt, ale dala som si záväzok, že kúpim opäť až keď skrešem zásoby. Btw, dúfam, že sa bude dovtedy vyrábať...

 

BENEFIT 24-H Brow Setter

Za mňa suverénne najlepší fixačný gél na obočie z drogérie. Spotrebovaný kúsok bol len miniatúrka, už ale mám náhradu v podobe full verzie a ráno bez neho si neviem predstaviť. Ako vždy, kuknite recenziu, ak vás zaujímajú detaily.

 

MAC Studio Sculpt mejkap

No nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Za mňa jeden z najhnusnejších mejkapov, aké som doma mala – v pôvodnej recenzii som sa ešte krotila. Z úcty k značke som ho doma skladovala a používala veľmi občasne, ale bol teda ozaj príšerný. Používať som tohto malého smrada mohla len vo fuckt minimálnom množstve, zapracovať do pleti sa dal jedine hubkou a napriek tomu po pár hodinách mal nábeh vyzerať na ksichte ako maska! Nikdy viac... Rozhodne neodporúčam nikomu a naopak, značke odporúčam stiahnuť z predaja, už len kvôli mne, ha ha...

 

No a sme na konci. Tak schválne, skúšali ste niektorá mejkap od MAC? Som zvedavá na vaše dojmy :).

 

- Kocúr -

 

 

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...