utorok 14. februára 2023

Spotrebovanci / január 2023

No a máme tu prvú dávku spotrebovancov za rok 2023. V tých posledných vám Kocúr sľúbil, že sa polepší a teda uznávam, že som svoj sľub splnila až nad limit, ha ha. Je tu toho totiž nielen že celkom dosť, ale ešte aj slušný záhul vecičiek, ku ktorým vám budem musieť povedať viac než len pár slov!

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

Ako vždy začneme vymenovaním, potažmo nalinkovaním stálic typu LARENS Dermo Face Cream, BOROTALCO Pure deodorant, BLISTEX Med Plus balzam na pery a DOVE Derma Spa Summer Revived telové mlieko. K tomu zvyšku sa už musím rozkecať a začneme dekoratívkou.

 

MAC Bronzing Powder, odtieň Matte Bronze

Ou jééé, ďalší smutný príbeh. Do používania tohto bronzeru som sa opierala vždy v zime, keďže ako bronzer bol na mňa príliš svetlý a príliš neutrálny a využívala som ho v podstate ako ideálny kontúrovací púder. Určite kuknite recenziu, kde som dostatočne ospievala jeho užívateľské vlastnosti. No a keďže sa mi podarilo naozaj vcelku slušne vyjazdiť ho, tak to skrátka nezvládol a pri jednom šmrdlaní štetcom sa rozpadol.

Off course, ešte by bol využiteľný, ale povedzme si narovinu, Kocúr je lenivý trápiť sa s kozmetikou - a obzvlášť v prípade, že má v rezerve ďalšie dva luxusné bronzery, že.

 

CLARINS Instant Smooth Perfecting Touch primer

Po takmer na deň presne piatich rokoch sa mi podarilo spotrebovať 15 mililitrový téglik podkladovej bázy pod mejkap! Ha ha... No, priznávam sa, len málokedy sa mi chcelo s primermi všeobecne pri líčení prdieť, ale dala som si záväzok tento konečne spotrebovať, keďže bol topkový! Absolútne... Takže keď po ďalších 5 – 10 rooch spotrebujem zvyšky ďalších, čo mám doma, rozhodne by som sa k tomuto rada vrátila! :) Recenzia tu.

 

L´OCCITANE Roses et Reines tuhý parfum

Jo, ja a parfémy v konzistencii inej než klasickej, to je tiež telenovela. Rozhodne to voňalo krásne po ružičkách a ak by to nebolo tuhé, tak by som to nevyhodila po takmer na deň presne ôsmych rokoch spotrebované asi tak do polovice. Vlastne sa čudujem, že to vydržalo použiteľné až toľko rokov, ale keď som to naposledy s polročnou pravidelnosťou otvorila, už to vyzeralo podozrivo. Recenzia tu, ale už nezoženiete.

 

DEOGUARD 06 Bergamot parfumovaný olej

Ďalšia podivnosť, tentokrát vo forme olejčeka, ktorá určite nenahradí klasický parfum čo do intenzity ani čo do trvácnosti, ale keď ono to tak krásne voňalo po citrónoch! Len tak po večeroch som tajne na tom závisláčila a vôbec, ale vôbec nevylučujem, že si to opäť kúpim! Recenzia tu.

saveonbeautyblog recenzie kozmetiky

OLAPLEX N°6 Bond Smoother

Tak toto je láska!!! Už mám doma druhé balenie a vedzte, že ak máte suché, krepovité a rozlietané vlasy, toto je zaručene prepotrebnosť aj pre vás! Recenzia tu a myslím, že viac dodávať netreba. Balenie mi vydržalo cécéá pol roka...

 

MYDENTITY MyConfidant kondicionér

Jeden z najlepších kondicionérov, aké som mala. Kúpený, prosímpekne, v lete 2021! Používaný 2x do týždňa.

Uznávam, to balenie nie je úplne najideálnejšie, ale ak si ten zasraný dekel otvoríte poriadne – viď môj problém s vytláčaním obsahu von – tak to ide celkom fajn! Ha ha...

 

LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct dennýochranný krém SPF 50

Tento krém, mám pocit, prežil so mnou celý jeden život roka 2022. Začala som s ním „bojovať“ niekde na Grossglockneri, pokračovala talianskym Toskánskom, prežila horúci koniec leta v Chorvátsku a dorazila ho v slovenských luhoch a hájoch. Občas mi na ksichte zažmolkoval, ale chápete, že po tom všetkom som k nemu mala istý citový vzťah. Jeho omladzujúce účinky posúdiť neviem, ale v podstate bol pre suchú pleť fajn.

Napriek všetkému, keďže som objavila espéefko s absolútne bezkonkurenčnou konzistenciou, nepredpokladám, že sa k nemu ešte vrátim. No každopádne, moje očakávania splnil.

 

EOS Vanilla – Mint balzam na pery

Po dlhšom čase som sa utvrdila v tom, že tieto balzamy sú fakt dobré! Pomerne dlhý čas som doma žiaden balzam tejto značky nemala a začínala som presviedčať samú seba, že tieto balzamíky skrátka nemohli byť tak dobré! No chyba lávky, dievčatá.

Tento feši voňal jemne po vanilke a mentole a vďaka tuhej konzistencii a zloženiu pery naozaj kvalitne hydratoval a vyživil. Priznávam, že z toho vajcoidného tvaru som už tak trochu asi vyrástla, ale inak bol veľmi, veľmi dobrý... tento balzam...

 

YVES ROCHER Coffee Beans sprchovací krém

Na stránke e-shopu označený ako bestseller a ja to plne chápem! Milujem tento sprcháč čo svet svetom stojí a používam pravidelne v zime. Čisté foo paaa, že som mu nevenovala ešte samostatnú recenziu – najbližšie Vianoce sa pokúsim napraviť to :).

 

MON PLATIN DSM Boutique Rich & Famous telové mlieko

Fajn produkt, ktorý slušne hydratoval, ak máte ale veľmi suchú pokožku, tak vám ho s čistým svedomím odporučiť neviem. Ja osobne som nebola úplne stotožnená s odérom, takže za mňa do budúcna skôr nie a od tejto značky mám iných, podstatne väčších favoritov. Recenzia tu.

 

BALEA Med 15% Urea telové mlieko

Toto je už iná káva a ja ľutujem, že som vám toto mazalo nezrecenzovala. No, nie je všetkým dňom koniec, že... Skrátka, ak potrebujete na suchú pokožku niečo poriadne, kúpte si toto.

 

Trikrát jupí, sme na konci. Ak sa vám podarilo dočítať až do konca, tak vám ako obvykle gratulujem, dnes to bol ozaj záhul...

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...