utorok 3. augusta 2021

NEnákupy / júl 2021

Mám dojem, že prvý prázdninový mesiac som nakupovala vlastne dosť premyslene. Čo znamená v skratke asi toľko, že som nakupovala len veci, ktoré som naozaj potrebovala, potažmo dlho chcela a žiadna z vecičiek nebola takým tým impulzívnym nákupom z dlhej chvíle! A to je teda u mňa vždy úspech hoden povšimnutia, ha ha.

Pretty Vulgar Bury Them With a Smile ruze na pery

Viem, že nie je úplne normálne nakupovať rúže do zásoby, ale v tomto prípade sa nedalo odolať! Douglas po dlhej dobe konečne naskladnil moje milované rúže Bury Them With a Smile od Pretty Vulgar, ktoré sú podľa mňa najlepšie matné rúže ever a čo je úplná topka, stále ich ponechal v akcii za krásnych 4 až 6 éčok cécéá /z pôvodných 23!!!/ a tak som skrátka nakupovala. Do zásoby som vzala hneď dva kúsky z absolútne unikátneho fialkového odtieňa Darling be Daring a na skúšku som prihodila ešte trochu viac nude odtieň Back Stabber.

Čím som teda akože oficiálne pasovala značku Pretty Vulgar ako svoju najobľúbenejšiu „rúžovú“ značku vzhľadom k tej bohatej zbierke, ktorú momentálne doma mám :).

vasevlasky vlasova kozmetika skusenosti

V júli som pokračovala aj doplnením zásob profi vlasovej kozmetiky z e-shopu vasevlasky.sk v podobe šampónu a kondicionéru od MyDentity a tak trochu stylingového čuda Dream Coat Supernatural Spray od Color Wow, v ktorom sa rysuje môj životný objav, ha ha. Recenzia bude. K nákupu ako darček som vyfasovala napr. aj darčekový set od Beautyblender s hubkou a čistidlom – všetko odskúšané a trvalo zbožňované – takže kto je viac spoko ako ja? Nikto.

Saveonbeautyblog IN NEWS jul 2021

Moje tradičné nákupy na e-shope Larens sa tentokrát netradične obmedzili len na môj milovaný BioPeptide Serum Spray, zato na Notine som sa urvala z reťaze – výsledkom sú nielen dva voňavé flakóniky /z ktorých jeden ste už videli v článku/ a moje najmilovanejšie telové mazadlo od Biodermy, ale aj ďalšia paletka od Urban Decay do zbierky, ha ha. Samozrejme strašne nutne som ju potrebovala a ešte som k nej aj dostala darček v podobe mojej obľúbenej ceruzky na obočie Brow Beater!

Ocne kremy recenzie

Záver tentokrát prenechám Elninu a dvom očným patladlám, ktoré som si vybrala na testovanie – niečomu, čo sa tvári ako limitka môjho hádam najobľúbenejšieho očného krému ever, ktorý sa pred časom prestal vyrábať, Crème Prodigieuse od NuxeLa Roche-Posay Hydraphase očnému gélu, koncentrátu, séru – nazvite si to ako chcete. Na testovanie sa veľmi teším a určite sa s vami čoskoro podelím o svoje dojmy, ako inak.

 

No a to je všetko – pochváľte sa vy, čím ste si urobili počas prvého prázdninového mesiaca radosť ;).

 

- cc -

 

 

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...