utorok 19. júla 2022

Spotrebovanci / jún 2022

Nuž, tak dnes nebudem za úplne dobrú. V spotrebovancoch za minulý mesiac sa mi totiž stretla naozaj zaujímavá kombinácia kozmetiky. Príliš málo stálic, na moje pomery aj príliš veľa bežných až brutálnych sklamaní... To už zaváňa ľahkým prúserom. Poďme ale na vec ako vždy, pekne po poriadku.

spotrebovana kozmetika jun 2022

So stálicami to bola tentokrát tragédia. V podstate ich predstavujú len dva sprcháče /Avon/, z toho jeden /Larens/ bol súčasťou nejakej cestovnej sady a nekupovala som ho vyslovene kvôli jeho prapodstate – aj keď ho mám rada.

No a aby sme si nepokazili dojmy z celého článku, začnime objavmi.

 

CAUDALIE Vinosource – Hydra S.O.S. Thirst –Quenching Serum

Prvým objavom je pre mňa jednoznačne sérum od Caudalie. Ak máte rady séra mliečkovitej konzistencie, ktoré na pleti nelepia, ale predsa len na nej zanechajú stopu, tak toto vám vrelo odporúčam. Ja som si ho veľmi obľúbila, hydratovalo úžasne a ešte aj krásne jemne voňalo... Bez pripomienok.

 

MYDENTITY MyHairLube

Rovnako maximálne spoko som bola aj s patladielkom na vlasy od MyDentity. Rozlietané vlasy krásne uhladilo, vydržalo mi asi tak rok, takže tá nákupná cena až tak nebolela a tiež to ako bonus krásne prevoňalo a preligotalo vlasy! Aktuálne mám síce iného favorita, ale rozhodne aj toto je vec, ktorú potrebujete.

 

PIZ BUIN Protect & Cool SPF 30 chladivá pena na opaľovanie

Po neviemkoľkých sezónach sa mi zadarilo spotrebovať opaľovaciu penu od Piz Buin a viete čo? Bola úžasná! Voňala, chladila, nemastila a samozrejme chránila. Rozotierala sa po pokožke jedna báseň a ja by som ju pokojne očekovala opäť.

 

NIVEA dvojfázový odličovač očí s biotínom a nevädzou

Príjemná a funkčná vecička a aj keď aktuálne deriem okolo očí opäť raz micelárky, tomuto produktu nemám čo vytknúť. Kupované v Lidli, v bežných drogérkach som to zatiaľ nevidela.

saveonbeauty out news jun 2022

DIONIS krém na ruky s kozím mliekom

Na voňavé krémiky na ruky mám slabosť a tento dovolenkový suvenír od kamošky mi urobil veľkú radosť. Konzistenčne nebol najhutnejší, ale celkom pekne hydratoval a čo bolo najhlavnejšie, voňal! No a to viete, že mne občas stačí.

 

BENEFIT Goof Proof ceruzka na obočie

Tak už to začína, k tejto vecičke mám zopár pripomienok. Určite kuknite na recenziu.

Kvalita produktu ako taká je super, ale predsa len ma tak občas napadá, či tá superpigmentácia pri tomto type produktu nie je občas aj trochu na škodu – obzvlášť, ak nejde o produkt s mikrotuhou! Takže za mňa super, ale ak to bude na mne, uprednostním radšej túto vec.

 

SALLY HANSEN Miracle Gel topcoat

Akože gélový nadlak zo sady s farebným lakom, určite ste ich pred asi milión rokmi registrovali na pultoch hádam všetkých drogérií.

Za mňa fajn vec, ktorá mi vydržala presne tých milión rokov v super stave – ale jasné, že pri minimálnom používaní – a keď naposledy bez akéhokoľvek varovania začal nitkovatieť, bez zaváhania letel. Lebo viete, keď si urobíte dokonalú manikúru a prdnete na to topcoat, vďaka ktorému vám z každého nechtu visí nejaký „motúzik“...

Podotýkam ale, ku cti mu slúžilo, že fungoval aj s obyčajnými farebnými lakmi a ich výdrž pri jeho použití bola klasicky niečo nad jeden týždeň, teda veľmi uspokojivá!

Holt, toto už hádam ani nezoženiete...

 

LARENS Dental zubná pasta na noc

A už to začína naozaj.

Nejdem polemizovať o tom, prečo je nutné používať inú zubnú pastu na deň a inú na noc. Nebudem sa rozplývať nad zložením, verím tomu, že môže byť úžasné vzhľadom k tomu, že ide o značku Larens.

Ale... Táto zubná pasta mi fuckt že nechutí! Pozitívne hodnotím jej nepenivosť, ale tá chuť, v ktorej nie je ani len náznak po nejakej tej sviežosti... Naopak, zubná pasta je odporne sladká a btw, ešte väčšou tragédiou je jej denná verzia!

Okrem toho, mám pocit, že tú čiernu vodu som pri vyplachovaní úst pľula asi donekonečna. Takže ďakujem, vyskúšala som a strašne sa teším, že sú obe zubné pasty aktuálne ako darček k objednávkam. Ha ha.

 

LARENS Suncare Face Cream SPF 20

No a ďalší klenot na záver, mrzí ma to! :D

Odhliadnuc od kokosovo sa tváriaceho odéru, ktorý na prvý dojem síce ohúril, ale na ten druhý už začal brnkať na nervy, príšerne prekážala konzistencia. Bola nie že mliečkovitá, ale doslova sopľovito – tekutá, zakydala vám celé viečko, robila problémy ak ste predtým aplikovali hutnejší pleťový krém a čo bolo úplne najviac fantastické, pri pobyte na slnku – myslím takom tom intenzívnom, keď sa opaľujete, športujete alebo makáte v záhrade – sa  na ksichte krém akoby topil a štípal v očiach!

Takže, za mňa prúser. Aj keď... opäť verím, že to zloženie môže byť úžasné. Bohužiaľ, chcelo by to minimálne zmeniť konzistenciu, aby som dala tomuto malému smradovi druhú šancu...

 

A teda pre dnešok všetko. Mrzí ma, že som zhejtila zrovna moju obľúbenú značku, ale nebudeme si ťahať medové motúzy popod fúzy, že...

Máte skúsenosti s nejakým produktom z tohto článku? Ak áno, pokojne sa s nimi podeľte :).

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...