utorok 15. decembra 2020

Spotrebovanci za november / Opäť aj dekoratívka!

Posledné mesiace sa pýtam sama seba, kedy konečne nastane tá slávna chvíľa, že spotrebujem tak päť produktov a o každom sa vám rozpíšem na pol strany... No, ako tak pozerám na fotku nižšie, ozaj prestávam dúfať, že toho budem niekedy schopná!

Takže ako vždy, navarte kýbel čaju, kávy alebo vína a hor sa do čítania – pretože ani tých stálic tentokrát toľko nebude! :)

spotrebovana kozmetika recenzia
 

Ostanem verná tradícii a aj tentokrát nalinkujem najskôr tie stálice typu LARENS Syn Ake Eye & More, Nivea micelárka či moja každoročná limitková pena na chodidlá od CIEN, ku ktorým teda ozaj už nemám viac čo povedať okrem toho, že ich zbožňujem :).

No a ďalej pokračujeme so skincare, aby sme plynule prešli k dekoratívke.

 

LARENS Bio Renew Tissue Face Mask

Spotrebovaných už neviemkoľko balení, ale nie som si istá, či som ich v spotrebovancoch niekedy vôbec spomínala. Aktuálne majú už iné balenie, ale účinok by mal ostať rovnaký – rovnako skvelý! Maska,  ktorá vašu pleť doslova oživí.

 

LARENS Perfect Body Creme

O tomto telovom mliečku, potažmo balzame som vám písala nedávno, takže všetky informácie viď link. Inak mliečko, ktoré vám spôsobí závislosť napriek cene a napriek tomu, že sa vstrebáva ozaj rýchlo – čiže výlučne moje osobné „napriek“ :).

 

LARENS micelárna voda

Môj vzťah k micelárkam je poslednú dobu taký nejaký diskutabilný. Stále ich však používam nielen na odličovanie očí, ale aj prvé odlíčenie celej tváre ešte pred pleťovým mliekom a čistiacim gélom /...keďže oblasť pri korienkoch vlasov sa mi mliekom mastiť teda ozaj nechce.../.

Táto konkrétna micka od Larens je na pleti veľmi príjemná, pleť zanechá upokojenú a zhydratovanú, odličuje skvelo, ešte aj krásne vonia... ale holt, toto moje druhé balenie ma pri odličovaní očí trochu poštipkávalo.

Používala som teda len na pleť a oči som odličovala už spomenutým spotrebovancom, mickou od Nivey. Za mňa teda už len toto dosť komplikované a jo, táto micelárka jeden z mála produktov od Larens, za ktoré ja až tak veľmi nekopem!

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

MON PLATIN DSM krém proti vráskam SPF 15 z línie Black Caviar Collection

Veľmi príjemný denný krém, z ktorého som sa vytešovala nielen vďaka krásnej vôni a pre mňa ideálnej konzistencii, ale aj pre prítomnosť SPF. Toto sa nakoniec ukázalo ako kameň úrazu, keďže pravdepodobne vďaka tomu mi krém upchával póry a mať šmirgeľ na čele, to teda úplne nechcem, že. Takže za mňa už, bohužiaľ, nie a spotrebovala som na dekolte.

 

MON PLATIN DSM kolagénový nočný krém proti vráskam z radu Derma Age +

S vôňou to v tomto prípade síce taká hitparáda nebola, ale to je naozaj všetko, čo by som mohla tomuto patladlu vyhodiť na oči. Neviem, či sa nutne potrebujem k nemu vracať opakovane, keďže ho tak akosi zaraďujem do kategórie neurazí – nenadchne, ale ak by sa ku mne opäť nejako dostal, v pohode ho spotrebujem :D.

 

MON PLATIN DSM kondicionér na vlasy s obsahom minerálov

Tak toto už je celkom iné kafe! Seriózne, neviem, či som niekedy mala lepší konicionér... Vlasy zanechával neskutočne hebké a mäkučké, za mňa absolútna topka! Trošku doplním: Tá vôňa zas tak úplne ako línia s kozím mliekom od Ziaja nebola a frflem ešte na balenie – keď ste boli za polovicou, už to išlo dosť ťažko vytlačiť a musela som ho mať permanentne otočený hore dnom. A... nech žijú papierové nálepky na obaloch vecičiek, ktoré sa používajú v sprche!

Ale toto sú len blbosti, inak ozaj smekám!

saveonbeauty out news november 2020

INDULONA krém na ruky s ureou

Novinka, po ktorej som siahla intuitívne v našej Déemke, keď som vrhla krátky a zdesený pohľad na moje presušené ruky.

Krémik veľmi milo prekvapil! Vôňa síce len veľmi nenápadná, ale konzistencia a účinok super – ruky vyživuje a hydratuje výborne, ale vôbec nepôsobí nadmerne mastno. Odporúčam všetkými desiatimi a určite po ňom ešte siahnem.

 

BALEA Copacabana telový krém

Tak po tomto nesiahnem ani omylom! Detaily v linku a myslím, že viac nie je potrebné dodávať, aby sa krémik dostal čím skôr na smetisko bjútyblogerských dejín! :D

 

NIVEA Creme SoftALPIN WEISS Sea Minerals sprchovacie krémy

Oba fajn, nemám potrebu nejako zvlášť komentovať.

Ebelin hubka na makeup recenzia

EBELIN hubka na mejkap

Týmto produktom prechádzame k časti so „spotrebovanou“ dekoratívkou. Napriek tomu, že vďaka tejto hubke som sa namotala na hubky ako také, v tomto prípade platí: Nebrať! Ako áno, aj touto hubkou si dokážete mejkap pekne naniesť – za predpokladu, že vám nebude vadiť pretlačený nos do strany, zatlačená očná buľva v očnej jamke a veci podobné, ha ha. Hubka je skrátka veľmi, veľmi tuhá a ak si raz zvyknete na Beautyblender, tak o ňu už ani nezakopnete.

Určite existujú aj lepšie alternatívy, ktoré sa tejto hubke cenou priblížia.

 

REVLON Colorstay make-up pre normálnu až suchú pleť, odtieň 180 Sand Beige

Jeden z najlepších mejkapov ever. Podtónovo mi síce až tak úplne nesedel /nech večne žijú žlté pigmenty do mejkapu!/, ale všetky ostatné užívateľské vlastnosti skvelé! Photoshop ako vyšitý.

 

ZOEVA Cat Eye Pen linka na oči, odtieň Blackest Black

Vyschla. Aj z posledného článku na túto tému viete, aký je môj postoj ku kresleniu liniek na oči, takže sa tomu vlastne čudovať ozaj nemôžete. Moja aktuálna od Mary Kay sa mi zdá lepšia, ale ten dlhý, tenučký aplikátor mal tiež čosi do seba!

 

ASTOR 24h Perfect Stay Eye Shadow – Liner, odtieň 100 Creamy Taupe

Farbička farbičiek. Nie produkt, ale odtieň úplne jednoznačne! Taupe farba sedí asi každému jednému tvorovi na tomto svete a mám pocit, že nech je v akejkoľvek konzistencii, oko si ňou nalíčite rýchlosťou blesku a furt to bude vyzerať efektne! Za mňa teda fajn produkt aj táto pastelka a hoci som ju nespotrebovala celú, no tak by som vám ju s kľudom odporučila.

Holt, neviem, nakoľko budete vedieť zohnať u nás značku Astor ako takú...

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

DERMACOL 16h Lip Colour tekutý rúž, odtieň 03

Krásna, aj keď mnou nie úplne uprednostňovaná vínovo červená, ktorá ma len presvedčila o tom, že tekuté rúže – a obzvlášť takéto výrazné odtiene – nie sú nič pre mňa, ha ha...

Prvotné nadšenie z tohto produktu vystriedalo po mesiacoch /!!!/ mierne znechutenie, ktoré vydržalo v podstate až do dnešných dní. Ja a tekuté rúže, to skrátka nepôjde dokopy asi nikdy – ani by ma tak neprdelo, že to vysušuje pery, skôr ma štve ten spôsob vytrácania sa z pier a to, ako moc vidno prechod medzi rúžom a vnútornou sliznicou pier, fujblééé... Vyhadzujem a viac zrejme nepotrebujem.

 

No a to by sme mali na dnes všetko. Ako vždy posledné mesiace, aj tentoraz toho bolo ozaj požehnane, tak som vás snáď svojimi výlevmi príliš neotrávila :). Blbé je, že vám ozaj nemôžem sľúbiť, že sa nabudúce polepším... :D

 

- cc -

3 komentáre:

  1. S tými tekutymi ruzmi som na tom rovnako. Nemala som zatial síce neutrálny odtieň no tie výrazné vyzerajú po čase desivo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Baby, ked uz pisete o tekutych ruzoch so 16 hodinovou vydrzou - ako spolupracuju s ruskami? Otlacaju sa? Ci vydrzia? Resp. je nieco co sa da nosit aj v kombinacii s tymi nasimi uzasnymi ruskami?

      Mačka z blogu Kaviareň u mačky

      Odstrániť
    2. Ak Ti nevadí to, čo sme s Jankou Biankou spomínali vyššie, tak tieto rúže rúška určite dajú! Ja ale s týmto zas nejaké zásadné problémy nemám, keďže nosím len jednorazové, ktoré sa dajú pekne vyformovať :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...