piatok 14. januára 2022

SAVEONBEAUTY Top Products 2021 / skincare a vlasy!

Na dnešnom článku som si ozaj zgustla. Keďže na poli starostlivosti o pleť, telo a vlasy – napriek mojim tendenciám byť za konzervu – som na môj vkus celkom dosť experimentovala, zadarilo sa mi aj rovnako dosť naozajstných objavov. A s tými sa vám v tomto článku práve idem zdôveriť :).

La Roche-Posay kozmetika recenzie

Začnime kategóriou pleťové séra. Táto bohužiaľ /či chvalabohu?/ je u mňa zastúpená asi najpočetnejšie a teda na vysvetlenie, pleťové séra milujem, nakupujem vo veľkom, používam vo veľkom, preto ich tu v takom veľkom počte aj spomeniem :).

Hydratačné pleťové séra, ktoré mi najviac prirástli k srdcu minulý rok, boli hneď dve – LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 kvôli úžasnému hydratačnému účinku a vôni /recenzia tu/ a LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Dermallergo /recenzia tu/ kvôli úžasnému hydratačnému účinku a schopnosti upokojiť podráždenú pleť.

Obe rozhodne kupujem opäť a myslím, že sa na dlhú dobu zaradia k mojim stáliciam.

AVENE Antirougeurs Fort recenzia

AVÈNE Antirougeurs Fort je za mňa must-have pre všetkých, čo hľadajú niečo, čo utlmí začervenanie pleti, ktorá je k začervenaniu a praskaniu žiliek náchylná. Recenzia tu. Koncentrovaná starostlivosť má dosť hutnú, krémovú konzistenciu, takže pri používaní odporúčam používať sedliacky rozum. Čo v skratke znamená asi toľko, že ak máte menej hutný pleťový krém, pokojne ho použite už pred týmto sérom alebo prípadne aj nepoužite, že.

Larens kozmetika skusenosti

No a off course, sérum proti vráskam nemôže chýbať! Za mňa LARENS Face Gel, jednoznačne. Recenzia tu. Viem, že som sa trošku tvárila, že frflem a že Repair Gel urobí v podstate rovnakú službu, to nič ale nemení na fakte, že je ozaj skvelý!

Larens kozmetika recenzie

Pokračujeme kategóriou, ktorá je pre mňa hádam ešte dôležitejšia než tá predošlá – pleťový krém. Paradoxne, opäť sem zaradím niečo, čo má v názve sérum, ale v skutočnosti je to len nedávno premenovaný krém, ktorý má účinky séra. A vy už určite tušíte, že je to moje už roky milované LARENS Intensive GLA Serum. No a keďže recenzia na produkt po inovácii vyšla u mňa na blogu až v roku 2021, tak by som si neodpustila, kebyže ho tu nespomeniem! Tento pleťový krém je pre mňa naozaj životne dôležitý a potrebný, overené niekoľkokrát. Moju citlivú pleť so sklonmi k dehydratácii a suchosti, z čoho logicky vyplývajú nejaké tie vrásky, posilňuje, hydratuje, vyživuje, chráni... Skrátka všetko a robí to excelentne!

NEOSTRATA kozmetika skusenoti

Ďalšou, pre mňa dosť podstatnou kategóriou je kategória očný krém. Jednoznačne tu spomeniem NEOSTRATA Skin Active Repair Intensive Eye Therapy očný krém pre zrelú pleť, ktorý má skrátka ako jeden z mála očných krémov viditeľné účinky. Nie je teda úplne najsamlacnejší, ale ja určite kupujem ďalšie balenie! Recenzia tu.

NIVEA Gentle Caring dvojfazovy odlicovac oci

V kategórii čistenie/odličovanie spomeniem hneď 3 vecičky, ktoré sú pre mňa životne dôležité – očný odličovač, micelárku a čistiace pleťové mlieko. A presne v tejto postupnosti – lebo takto ich používam. NIVEA Gentle Caring dvojfázový odličovač očí /recenzia tu/, DERMACOL Sensitive micelárna voda /recenzia tu/ a AVÈNE Tolérance Extrême čistiace mlieko pre citlivú a intolerantnú pleť /recenzia tu/. Všetky tieto produkty prekvapili ako účinkom, tak aj jemnosťou, s akou pleť čistia – hlavne to mlieko od Avène má konzistenciu priam neskutočnú – a za mňa sú to všetko skrátka prekvapenia roka 2021!

DERMACOL micelarna voda skusenosti
 
AVENE kozmetika skusenosti

V mojej obľúbenej kategórii balzam na pery som učinila v minulom roku len jediný objav. O to lepší, off course.

KNEIPP Lip Care balzam na pery vo verzii cupuacu – vanilka /recenzia tu/ mi konzistenčne a účinkami pripomína jeden z mojich top balzamov na pery ever, takže viac hádam ani nemusím dodávať. Naozaj veľmi účinný balzam s prírodným zložením, ktorý vrelo odporúčam vyskúšať!

KNEIPP kozmetika skusenosti

Z ksichtu sa plynule presunieme k starostlivosti o pokožku tela a paradoxne oba produkty, ktoré tu chcem spomenúť, používam už celé stáročia, akurát som vám na ne samostatnú recenziu napísala až teraz! Viem viem, absolútne fó pá...

AVON kozmetika recenzie

V kategórii krém na ruky chcem spomenúť AVON krém na ruky so silikónom a glycerínom /recenzia tu/, ktorý nielen, že má úžasný hojivý a ochranný účinok, ale aj krásnu retro-vôňu a kategóriu telové mlieko/krém/maslo jednoznačne už roky valcuje BIODERMA Atoderm Crème telový krém. Ten s vôňou, off course. Recenzia tu. Ak máte suchú pokožku tela, toto je absolútny must-have produkt, ktorý, predpokladám, beztak všetky poznáte a aspoň raz ste ho mali doma. Netuším, koľko balení som už spotrebovala...

BIODERMA Atoderm Creme telovy krem

Na úplný záver som si nechala starostlivosť o vlasy. Tá moja minulý rok prešla tými najzásadnejšími zmenami, keď som presedlala v podstate výlučne na profi značky vlasovej kozmetiky a čo vám budem hovoriť, na tých vlasoch to aj je vidieť. Spomeniem tu produkty rovno dva, masku na vlasy MYDENTITY MyHero X2 Collagen Repair /recenzia tu/ a COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray ako produkt stylingový a zároveň ochrana pri tepelnej úprave účesu. Lebo fén. Recenzia tu.

MYDENTITY kozmetika recenzie
 
COLOR WOW Dream Coat skusenosti

Oba produkty vám zabezpečia vlasy hebké, pevné, padavé, hladké, ale bez zaťaženia a sú totálne ultimátnym must-have, ak sú vaše vlasy suché, rozlietané, majú sklony k štiepeniu a celkovo pôsobia ako slama. Naozaj vyskúšajte – síce zainvestujete, ale oplatí sa to. Okrem toho, tie produkty, mám pocit, sa takmer nemíňajú!

 

Takže jupí, hotovo. Toto všetko by boli produkty, ktoré som si pokladala za povinnosť pripomenúť vám ako niečo, čo by ste eventuálne aj vy mohli potrebovať. Máme nejakých spoločných obľúbencov? Verím, že áno! ;)

 

- cc -

 

 

 

 

 

2 komentáre:

  1. Mne balzam Kneipp prisiel dost slaby, zvlastne lebo ty mas na balzamy na pery vzdy dost velke naroky.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tieto hutné rada, ak už má byť tyčinkový, tak najradšej takýto :) naopak mne príde veľmi silný, vyživujúci...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...