pondelok 19. februára 2024

Spotrebovanci / január 2024

Dnes si dáme prvých tohtoročných spotrebovancov. Nebude to teda nič extrémne – malý počet celkovo, z toho opäť raz dosť stálic, ale máme tu aj nejaký ten megaobjav.

Takže hádam sa máte na čo tešiť aj tentokrát.

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika januar 2024 recenzie
 

Ako vždy, najskôr stálice, ktoré predstavuje LARENS Dermo Wash, ešte furt nezrecenzovaný FA sprcháč s vôňou jazmínu a kultový Illicit od JIMMY CHOO, ktorý mi ale za posledný rok trochu odpadol od chuti a skonštatovala som, že asi od tej marcipánovo sladkej vône potrebujem menšiu pauzičku. Nuž, stáva sa...

Teraz už pokračujeme klasickými rýchlorecenziami.

 

COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray

Začnime tým najabsolútnejším megaobjavom na poli starostlivosti o vlasy. Vodičku, ktorá vám zabezpečí hodvábne vlasy ako z reklamy, som spotrebovala po hádam 3 /áno, troch!!!/ rokoch a to som ju používala minimálne raz týždenne. Off course, už mám doma balenie číslo dva, takže viac komentárov asi netreba.

Recenzia tu.

 

ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Cream

Nevyhovujú vám vodičkovité veci typu Dream Coat? Vyskúšajte toto! Princíp použitia je presne ten istý, akurát je to krémové a vonia to! Výsledný efekt je v podstate rovnako úžasný a ako bonus to viete použiť aj na suché vlasy na také to uhladenie.

Recenzia tu.

 

LARENS Intensive Syn Ake Eye & More

Očná patladlo s konzistenciou, pripomínajúcou niečo medzi krémom a gélom, rozhodne skôr pre tie z vás, čo uprednostňujú v očnom okolí niečo ľahšie a prípadne na to chcú šupnúť ešte nejaký krém. Toto sa týka konzistencie.

Účinok, ten potrebujete všetky. Samozrejme, zázraky s roky zanedbávaným očným okolím sa neudejú, ale rozhodne to pri dlhodobom používaní vďaka nadupanému zloženiu zlepšuje stav očného okolia – intenzívne hydratuje, zjemňuje linky, posilňuje.

A ešte je to aj veľké balenie.

Recenzia tu.

saveonbeauty out news januar 2024


AVÈNE Cicalfate krém na ruky

Tak toto bol pre mňa trochu boj.

Krém som si kúpila asi pred rokom, keď som riešila alergiu. Prvé namazanie sa pôsobilo naozaj prudko ukľudňujúco a veľmi príjemne, len čo ste si ale ten krém zapracovali do papŕč, takmer okamžite sa – aspoň v mojom prípade – dostavil pocit, že ten krém v konečnom dôsledku vlastne vysušuje.

Bohužiaľ, za mňa teda sklamanie a nie, nemám v pláne vracať sa k nemu a radšej ruky napatlem týmto.

 

PANTENE Intensive Repair šampón

Možno sa čudujete, čo, wtf, toto u mňa robí, ha ha. Faktom je, že vec som dostala ako vianočný darček pred viac ako rokom a v rámci úcty k darcovi a darčeku som sa ten šampón donútila spotrebovať! :D

Ono, fakt nebol zlý. Ja som sa ale nedokázala odosobniť od predstáv, akou náložou silikónov obalí každý jeden môj vlas a ja to budem vymývať z hlavy 20 rokov... Psycho toto, no... :D

 

Dr. SANTÉ Anti Hair Loss sprej

Vodička v spreji, ktorá mala zabrániť vypadávaniu vlasov a podporiť rast nových. Stálo to asi euro pade a kúpila som to už len z princípu, ha ha. Keď to zistil výrobca, požiadal o napísanie recenzie – už vtedy som vedela, že to bude prúser! :D

Môj hlavný problém spočíval v tom, že som sa jednoducho nedokázala donútiť používať vecičku natoľko pravidelne, aby som zodpovedne mohla vyhlásiť, že to funguje alebo nefunguje.

Ale bolo to fajn. A za tú cenu...

 

Amen, sme na konci. Máte skúsenosť s niektorým z dnes spomenutých produktov? 


- Kocúr -

4 komentáre:

  1. Jej nový článok, okamžite som ho zhltla. Panthene šampóny tiež nemám rada, aj keď z drogérie sa mi zdajú ešte stále tie lepšie. Elseve či Gliss Kur sú podľa mňa totálna hrôza. Cicalfate ja mám doma ten klasický a práve až tento rok som mu prišla na chuť.Funguje mi na ruky keď je chladno a začínajú štípať. Pocit je iný ako po bežných krémoch, ale funguje to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klasický Cicalfate je super, ten mám veľmi rada. Toto na paprče ma až tak nepresvedčilo.

      Odstrániť
  2. Dream coat som práve pred dvomi mesiacmi objavila a tiež som nadmieru spokojná. Ja napríklad zase mám rada silikóny v šampónoch a maskách na vlasy. Bez nich vyzerajú moje vlasy hrozne matne a bez života.
    Pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve v šampónoch ich ja až tak nemusím a teda neviem, možno je aj v nich rozdiel, neviem... Kondicionér či maska, alebo krémy na vlasy, tam už môžu byť :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...